Kom je dansen bij de Sound of the Sixties? - Sound of the Sixties Zoetermeer
Kom je dansen bij de Sound of the Sixties? - Sound of the Sixties Zoetermeer
1506
post-template-default,single,single-post,postid-1506,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Kom je dansen bij de Sound of the Sixties?

Tijd om je dansmoves aan te scherpen! We frissen je dansgeheugen op en geven je inspiratie voor jouw unieke stijl. Volg deze stappen en je bent helemaal klaar om te schitteren tijdens de nieuwe Sound of the Sixties-avond. Lees snel verder en verover de dansvloer op 1 april!

 

 

Ga je all-out op de dansvloer met de ‘Nitty Gritty’? Kies je voor de eenvoud van ‘The Hitchhiker’ of ‘The Stroll’? Of houd je het cool met een zittende dans als The Table talk’? Gebruik deze video als inspiratie en kies de stijl die bij jou past!

 

 

 

Gebruik deze instructies voor de juiste start.

Zet je favoriete muziek aan en studeer op de moves. Laat je vooral inspireren en pak je eigen vibe. En dat kan overal; in de huiskamer, de slaapkamer, op je werk, onder de douche (wees daar een beetje voorzichtig), terwijl je de hond uit laat, in de auto, bij de tramhalte. Het is eenvoudiger dan je denkt! Vertrouw op ons, en belangrijker: vertrouw op jezelf. Als je eenmaal het gevoel te pakken hebt.. komt het helemaal goed.

 

 

 

 

Goed, je hebt nu de stijl, je hebt de moves en je voelt de vibe. Alles wat je nu nog moet doen is je kans pakken op de dansvloer. Een verovering moet ergens beginnen, dus toon lef, pak je ruimte. Een tip: begin klein en bouw het uit. Wij geloven in je! Laat je nog even inspireren door deze helden, dan zien we je op 1 april op de dansvloer..

 

 

 

 

Sound of the Sixies op 1 april 2017

 

Let the good times roll! We organiseren een nieuwe Sound of the Sixties-avond op zaterdag 1 april in Dekker Zoetermeer met optredens van The Cosy Rockers, The Eastern Aces en The Marmalade en DJ John van Alff natuurlijk. Zien we je daar? Klik hieronder om meer te lezen en om kaarten te bestellen.

 

Tags: