The Murphy Jets - Sound of the Sixties Zoetermeer
The Murphy Jets - Sound of the Sixties Zoetermeer
1857
post-template-default,single,single-post,postid-1857,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

The Murphy Jets

Vijf keer eerder stonden The Murphy Jets op het podium tijdens de Sound of the Sixties. Voor het eerst in 1990 en voor het laatst in 2004. Blij dat ze er ook weer bij zijn tijdens ons jubileum!

 

 

 

Rond 1963 begonnen The Murphey Jets (nog met extra e, zie foto) de omgeving van De Bilt onveilig te maken. Ze stonden in die tijd in het voorprogramma van de Engelse groep Status Quo en speelden samen met onder meer The Four Tops, The Motions, Tee Set en Golden Earring(s). Ze toerden door Duitsland en Italië en beleefden van 1970 tot en met 1973 gouden tijden.

 

 

The Murphy Jets hebben meer dan honderd nummers in hun repertoire waaronder die van The Rolling Stones, The Animals, The Kinks, Roy Orbison, The Beatles en The Everly Brothers.

 

 

 

Bezetting:
Rob van den Berg – LEADZANG
Jan La Grouw – SOLOGITAAR EN ZANG
Constant Mulder – DRUMS EN ZANG
Wim Kok – TOETSEN EN ZANG
Piet Mets – BASGITAAR

 

150ste SOUND OF THE SIXTIES

Kom ons jubileum vieren op 7 oktober samen met o.a. Renee and The Alligators, The Murphy Jets, The Scarlets en Middle of the Road.

 

Tags: