Sound on Sunday: Heeft u interesse? - Sound of the Sixties Zoetermeer
Sound on Sunday: Heeft u interesse? - Sound of the Sixties Zoetermeer
2184
post-template-default,single,single-post,postid-2184,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Sound on Sunday: Heeft u interesse?

Beste Sound of the Sixties-liefhebber,

Op 3 november van vorig jaar hebben wij de allerlaatste avond van de Sound of the Sixties georganiseerd. Wij hebben moeten besluiten om te stoppen, omdat het steeds lastiger werd buitenlandse bands uit de jaren ’60 en ’70 op het podium te krijgen.

Veel reacties

Sindsdien hebben we veel reacties gehad over dit besluit. Met altijd de vraag of de ‘Sound’ toch niet op een andere manier verder zou kunnen. Misschien zonder buitenlandse bands, maar wel weer met de sfeer van weleer.

Sound on Sunday bij CKC

Wij hebben daarom nog eens de koppen bij elkaar gestoken en we denken een manier gevonden te hebben met ‘Sound on Sunday’. Een paar zondagmiddagen per jaar met optredens van Nederlandse bands in het CKC Zoetermeer voor een toegangsprijs van €10,-.

Heeft u interesse?

Voordat wij deze zondagmiddagen vastleggen willen wij eerst weten of u als bezoeker van de Sound of the Sixties interesse heeft in dit evenement.

Zou u de Sound on Sunday bezoeken? Laat dit aan ons weten door de klikken op de button hieronder.

Bij voldoende animo voor dit idee gaan wij definitief aan de slag met het organiseren.

Alvast bedankt voor uw reactie en hopelijk tot ziens op deze zondagmiddagen!

Werkgroep Sound of Sunday

Over de locatie: CKC Zoetermeer

Wij zijn verheugd dat wij bij onze zoektocht naar een locatie voor ‘Sound on Sunday’ zijn uitgekomen bij het CKC (Centrum voor Kunst en Cultuur) Leidse Wallen 80 in Zoetermeer. Een gelegenheid die gemakkelijk met openbaar vervoer is te bereiken en met voldoende parkeerplaatsen in de omgeving.

Wij kunnen gebruik maken van de theaterzaal, die geschikt is voor ongeveer 125 personen met een klein podium, een dansvloer en ruim voldoende tafels en stoelen. Voor drank en snacks kunnen we terecht in het restaurant.

Met een entreeprijs van € 10,– kunnen we bij ee bij een dergelijk aantal bezoekers voldoende is om de accommodatie en de muziek te kunnen bekostigen. Voor dit jaar is er een optie om op zondag 22 september en zondag 15 december 2 middagen te organiseren van 14.30 tot 17.30 uur.

 

Waarom nemen we afscheid van de Sound of the Sixties?

Wij hebben moeten besluiten om te stoppen met de Sound-avonden in Dekker Zoetermeer, omdat het steeds ingewikkelder werd om (buitenlandse) bands uit de jaren ’60 en ’70 op het podium te krijgen. Deze bekende namen uit o.a. Engeland hoorden bij de Sound.

Maar aan alles komt een eind en dat geldt ook voor de bands uit de jaren ‘60 en ‘70 band

s. De leeftijd van de bandleden speelt daar natuurlijk een grote rol in. De originele bezetting haakt steeds vaker af en wat resteert zijn bands die dan nog wel de naam, maar bijna niemand meer van de originele bezetting hebben. In feite zijn het daarmee, relatief dure, coverbands geworden.