Sound on Sunday gaat van start op 22 sept - Sound of the Sixties Zoetermeer
Sound on Sunday gaat van start op 22 sept - Sound of the Sixties Zoetermeer
2205
post-template-default,single,single-post,postid-2205,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Sound on Sunday gaat van start op 22 sept

Beste muziekliefhebbers,

Eerder hebben wij onder jullie de interesse gepeild voor het bezoeken van middagen met live muziek uit de jaren ‘60 en’ 70. Dit heeft heel veel positieve reacties opgeleverd!

Daarom hebben wij besloten om dit jaar op twee zondagmiddagen de “Sound on Sunday” te organiseren.

De eerste middag is op 22 september en de tweede middag op 15 december. Hieronder lees je meer over de locatie, het programma van de eerste middag en hoe je kaarten kunt bestellen.

Heel graag tot ziens op deze muzikale zondagmiddagen!

Werkgroep Sound on Sunday

 

Sound on Sunday 22 september met Westcoast

De band voor de eerste middag op 22 september a.s. is één van de bands waarmee wij de laatste Sound of the 60’s hebben beëindigd; namelijk de band Westcoast!!

Westcoast

De band voor de eerste middag op 22 september a.s. is één van de bands waarmee wij de laatste Sound of the 60’s hebben beëindigd; Westcoast.

Veel bezoekers van de laatste Sound of the Sixties waren lovend over deze band. Er werd ook enthousiast gebruik gemaakt van de dansvloer tijdens hun optreden.

Deze Haagse band kwam bij elkaar uit liefde voor de muziek uit de jaren 60 van bands uit Engeland en van de westkust van Amerika. Om de jaren 60 sfeer compleet te maken hebben zij er voor gezorgd dat hun muziekinstallatie het specifieke geluid van die jaren voortbrengt. Behept met uitstekende zangkwaliteiten zijn zij in staat om op authentieke wijze de muziek van bv. Beatles en Byrds ten gehore te brengen!

Lees meer op hun website.

Waar?

bij het CKC in Zoetermeer, Leidse Wallen 80.

Het CKC is gemakkelijk met openbaar vervoer bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving aanwezig. De zaal van het CKC is geschikt voor 125 belangstellenden. In het restaurant aan de bar zijn drank en eenvoudige hapjes te verkrijgen. Wij zorgen voor voldoende tafels en zitplaatsen.

Wanneer?

Aanvang 14.30 uur en de zaal is open vanaf 14.15 uur.
Einde om ongeveer 17.30 uur.

Kaarten bestellen

UPDATE: De Sound on Sunday van 22 september is inmiddels uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor 15 december.

Kaarten á € 10,– kunnen vanaf nu besteld worden via info@soundofthe60s.nl of via tel. 079-3316482.

Er zijn 125 kaarten beschikbaar. Hoe eerder je bestelt, hoe zekerder je bent van een toegangsbewijs. Want op is op! Indien er nog kaarten over zijn, dan is het mogelijk om deze aan de zaal te kopen.