SOS 11 oktober geannuleerd - Sound of the Sixties Zoetermeer
SOS 11 oktober geannuleerd - Sound of the Sixties Zoetermeer
2283
post-template-default,single,single-post,postid-2283,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

SOS 11 oktober geannuleerd

Vanwege de beperkende coronamaatregelen gaat de editie van Sound on Sunday op 11 oktober helaas niet door. Eerder hebben we dit evenement al verschoven (van juli naar oktober), maar in de huidige situatie blijkt het niet haalbaar om een Sound on Sunday te organiseren.

Volgend jaar
In alle onzekerheid rond het coronavirus willen wij nu nog geen nieuwe datum plannen. We hopen natuurlijk alsnog volgend jaar een Sound on Sunday te kunnen organiseren. Maar we kunnen er nu niets met zekerheid over zeggen.

Restitutie gekochte kaarten
Heeft u al kaarten gekocht voor dit evenement? Dan wordt het aankoopbedrag z.s.m. (in ieder geval binnen twee weken) teruggestort op uw rekening.

Wij vinden het uiteraard ontzettend jammer dat deze middag niet door kan gaan. We hopen dat u begrip heeft voor dit besluit. Uiteraard hoort u van ons wanneer wij meer weten over een nieuwe datum voor een editie van de Sound on Sunday.

Heeft nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@soundofthe60s.nl of 0793316482.