SOS 1 maart: de foto's - Sound of the Sixties Zoetermeer
SOS 1 maart: de foto's - Sound of the Sixties Zoetermeer
2250
post-template-default,single,single-post,postid-2250,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

SOS 1 maart: de foto’s

De sfeer zat er lekker in afgelopen zondag met Toni Macaroni & the Swingin Devils! Wat een show en gezelligheid. Was je er bij? Hoe vond je het?

Klik hier voor de foto’s van die middag.

Op zondag 14 juni organiseren we de volgende editie van de Sound on Sunday. Met dit keer een optreden van The Crazy Rockers.

Reserveer nu al alvast kaarten á € 10,– via info@soundofthe60s.nl of 079-3316482.

SOUND ON SUNDAY 14 JUNI – THE CRAZY ROCKERS

The Crazy Rockers zijn de oudste Rockband van Nederland. Samen met o.a. The Blue Diamonds, de Tielman Brothers zijn ze de godfathers van de indo-rock – één van de pijlers uit waar Beatstad Den Haag op gebouwd is. Ze spelen nog steeds het vuur uit hun sokken voor volle zalen.

Nu zijn ze waarschijnlijk de oudste nog bestaande rock(-’n- roll)band van Europa. De originele bandleden Woody Brunings (zang, gitaar) en Eddy Chatelin (zang, gitaar) worden nu aangevuld met ‘jongeren’ Boy Brostowski (drums, sinds 1965), Chris Latul (gitarist, onder meer van Massada) en Louis Drabe (bas).